VI ØNSKER GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR MED MANGE TAK FOR GODT SAMARBEJDE I 2020Type


Team


Size


Client


Status

”Normale” år findes ikke i byggebranchen, men dette år vil vi alligevel huske som helt usædvanligt. Verden gik i stå, men livet på tegnestuen fortsatte. Kunder, kolleger og ikke mindst vores medarbejdere har, på trods af global pandemi, økonomisk usikkerhed i verden og ny virtuel hverdag, holdt fast i og kløet på med alle vores spændende projekter.

Alle beboere er nu flyttet ind i vores 35 nyopførte og dejligt eftertragtede ejerboliger i Hyrdehøj, Roskilde, kun 22 måneder efter teamet vandt konkurrencen.

Vi kom i mål med vores leverancer til Det Ny H.C. Andersens Hus og Vandkulturhuset på Papirøen i København. Med stor glæde så vi i sommer de imponerende betonstøbninger og pavillionkonstruktioner rejse sig i Odense og sidst på året mock-ups på smukke facader, der kommer til at sætte sit præg på Københavns Havn. Projekteringsledelsen på Vandkulturhuset har vi nu overdraget til totalentreprenøren efter et vellykket udbud.

Når noget afsluttes, kommer nyt til. Vi har i årets løb påbegyndt nye opgaver for både faste og nye kunder, offentlige og private. Bevaring og transformation af kulturarven er kernen i flere projekter, blandt andet omdannelsen af Kaffetårnet i Irmabyen, Rødovre. Ved Silkeborg tager Besøgscentret GCCG form og vi ser frem til snart at kunne fortælle mere om to spændende fondsstøttede projekter.

Internt har vi brugt året på at skærpe tegnestuens strategi, styrke vores daglige ledelse, tilført nye kompetencer og fokuseret mere på efteruddannelse af vores dygtige medarbejdere. Det mærker vi allerede effekt af og ser ind i et spændende og allerede godt fyldt år 2021.

Vi vil nu lade julefreden sænke sig over atelieret i taknemmelighed over alt det gode, der også skete i år og med håb om at 2021 bringer bedre til alle.

Rigtig glædelig jul & godt nytår,
fra os allesammen hos Cornelius Vöge – Atelier for Arkitektur


Culture

Public

Private

Planning