TRANSFORMATION OF SCHOOL SPORTS FACILITY SELECTED



Type


Team


Size


Client


Status

A new multi-user sports facility at the listed school building, Søndermarkskolen, Frederiksberg Kommune, has been selected by Lokale- og Anlægsfonden, DIF og Dansk Skole-Idræt as one of five projects to be carried out. The project transforms a traditional ”gymnastiksal” into a shared social space and everyday lab connecting school, sports clubs and local community. The purpose is to daily facilitate more physical and mental health promoting activities. Through co-creation between key stakeholders, users and the studio novel ideas combining architectural and organisational strategies have merged into an innovative common project to be further developed throughout 2021.






Culture

Public

Private

Planning