Daginstitution Vindinge

Vindinge, DK 2013-2014

Type
Tilbygning

Team
Bjerager & Christensen rådg. ing.

Omfang
300 m2 nybyggeri

Bygherre
Roskilde Kommune

Status
Udført

Bygningen er en tilbygning til en eksisterende børnehave og er udformet som en 3-benet længe, der omfavner de eksisterende bygninger. Bygningen definerer derved 2 forskellige gårdrum til leg og ophold. Tanken er, at bygningen omfavner og tilpasser sig udearealerne med et diskret indgreb. Bygningens rum, flader og dele fletter sammen med børnenes aktiviteter og leg med naturen.

Vinduer er udformet så der opnås forskellige kig til trætoppe og udearealer. Samtidig har de forskellig dybde så der integreres siddemuligheder og opbevaring i og omkring vinduerne såvel ude som inde. Centralt i den nye tilbygning er der udført hems og legeredskaber, som integrerer sig i bygningen som abstraktioner over trætoppe.



    


Culture

Public

Private

Planning